Цей фермер веде свій блог та вчить українців сироварінню. Віктор Чіркін готує на камеру сир, пече хліб та будує родинну домівку. На його сторінках у ютубі та інстаграмі тисячі підписників. А його сири та крафтовий хліб розкуповують ще до виготовлення.
Про це з посиланням на "Vlasno.info" повідомляє "Згурівська Правда".
Віктор Чіркін покинув престижну роботу у мегаполісі та переїхав до села на Київщині, аби допомагати батькам. Вивчав теологію в США, а повернувшись, заснував "Лісову ферму". З малого господарства на 2 кози чоловік створив ціле еко-підприємство.
На тиждень тут переробляють 500-700 літрів молока. Найдорожчий сир фермера – козиний шевр за 810 грн/кг. А ще тут виробляють сметану, йогурти, десерти та хліб. Секретами успіху Віктор ділиться у своєму блозі.
Про це з посиланням на "Vlasno.info" повідомляє "Згурівська Правда".
Віктор Чіркін покинув престижну роботу у мегаполісі та переїхав до села на Київщині, аби допомагати батькам. Вивчав теологію в США, а повернувшись, заснував "Лісову ферму". З малого господарства на 2 кози чоловік створив ціле еко-підприємство.
На тиждень тут переробляють 500-700 літрів молока. Найдорожчий сир фермера – козиний шевр за 810 грн/кг. А ще тут виробляють сметану, йогурти, десерти та хліб. Секретами успіху Віктор ділиться у своєму блозі.
Немає коментарів:
Опублікувати коментар