четвер, 27 грудня 2018 р.

Чоловік покинув престижну роботу у мегаполісі й переїхав до села на Київщині, став фермером та вчить українців сироварінню (ВІДЕО)

Цей фермер веде свій блог та вчить українців сироварінню. Віктор Чіркін готує на камеру сир, пече хліб та будує родинну домівку. На його сторінках у ютубі та інстаграмі тисячі підписників. А його сири та крафтовий хліб розкуповують ще до виготовлення.

Про це з посиланням на "Vlasno.info" повідомляє "Згурівська Правда".

Віктор Чіркін покинув престижну роботу у мегаполісі та переїхав до села на Київщині, аби допомагати батькам. Вивчав теологію в США, а повернувшись, заснував "Лісову ферму". З малого господарства на 2 кози чоловік створив ціле еко-підприємство.

На тиждень тут переробляють 500-700 літрів молока. Найдорожчий сир фермера – козиний шевр за 810 грн/кг. А ще тут виробляють сметану, йогурти, десерти та хліб. Секретами успіху Віктор ділиться у своєму блозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правила використання матеріалів сайту "Згурівська Правда"

Використання матеріалів сайту "Згурівська Правда" дозволяється тільки за наявності гіперпосилання на www.z-pravda.com.ua. Детальні правила використання матеріалів тут.